BYGGESAGKYNDIG TIL NYBYGGERI

En byggesagkyndig er en rådgiver, der hjælper med at fører tilsyn med boliger og føre også tilsyn med sælger eller køber under et boligsalg, eller i forbindelse med renoverings og byggeprojekter. 

Vi har byggesagkyndige til nybyggeri

Det kan være en stor fordel at bruge en byggesagkyndig til nybyggeri, som kan hjælpe under byggeprocessen.Byggerådgivning er rådgivning til dig, som skal bygge nyt eller om. Som bygherre bliver man præsenteret for flere scenearier. Man skal blandt andet forholde sig til de valg og de udfordringer der måtte opstå i ombygningen, renoveringen og nybyggeriet. Derfor er kan det give mening, at gøre brug af en professionelle byggesagkyndig. En byggesagkyndig kan nemlig også være din byggerådgiver.

 
Koeberraadgivning: Hjaelp til at traeffe informerede beslutninger

Grunden til du skal bruge en byggesagkyndig til nybyggeri?

Som din byggesagkyndig til nybyggeri, der også kan være din byggerådgiver, kan vi hjælpe dig med at træffe de helt rigtige beslutninger. Vi har nemlig de forudsætninger, der skal til i lyset af vores faglighed. Du vil ofte blive mødt af en byggesagkyndig, som har gjort sig i arkitektur, konstruktion og ingeniør lignende opgaver. Du får derfor en alt i en løsning ved brugen af en byggesagkyndig og som er netop DIN rådgiver, og af den grund skal varetage dine interesser, når det kommer til byggerådgivning. 

Byggetilsyn: Overvaagning af byggeprojektets fremskridt

Hvad kan en byggesagkyndig hjælpe dig med?

En byggesagkyndig er en rådgiver, der hjælper med at føre tilsyn med boliger og føre også tilsyn med sælger eller køber under et boligsalg, eller i forbindelse med renoverings og byggeprojekter. Hvis du overvejer, eller har et byggeprojekt kan byggerådgiverne hos MPbygge hjælpe dig, så du undgår alvorlige fejl i byggeriet og undgår at begå store økonomiske fejl.

Hvis du er i en bolighandel eller et byggeprojekt, og der opstår en konflikt mellem de involveret partnere, kan en byggerådgiver fra MPbygge fungere som mægler. En byggerådgiver er ikke en beskyttet titel, med din byggesagkyndige skal have en grundlæggende byggeteknisk uddannelse og være udpeget af Sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde tilstandsrapporter. Så når du for en byggesagkyndig fra MPbygge, at du for det bedste i branchen.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Byggestyring ved din byggeprojekt. Du kan læse med her.  

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger. 

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.

Derudover tilbyder vi også følgende:

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Køberrådgivning i hele København.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Skimmelsvamp rådgivning på alle typer boliger

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Syn og skøn med lokal skønsmand

Som din byggesagkyndig til nybyggeri kan vi besvarer alle de spørgsmål i måtte have undervejs i samarbejdet.

FOR YDERLIGERE SPØRGSMÅL KONTAKT OS HER!

Få hjælp af en byggesagkyndig I forbindelse med dit byggeprojekt

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter. 

Hvorfor vælge en byggesagkyndig til nybyggeri?

Ofte har man tilknyttet et firma, som hjælper dig med dit nybyg og sørger for denne proces. Det kan dog være rart, at man også selv har styr på, hvad der egentligt foregår. På den måde kan man sikre, at alle løsningerne bliver som man ville have det, og minimerer risikoen for ekstra udgifter.

Det er derfor en god idé at bruge en byggesagkyndig til nybyggeri, som kan sikre, at processen fungerer, og at det er nogle ordentlige løsninger. Når man bygger huset fra bunden er det især vigtigt, at der er styr på fundament og andre løsninger. Har man ikke styr på dette, kan det ende med at blive en rigtig dyr post.

Alle skal have råd til en byggesagkyndig til at tag hånd om nybyggeriet

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. Om du har brug for en byggesagkyndig til nybyggeri, renoveringsprojekt eller noget tredje, så er vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os for at høre mere.

Om MP Byggesagkyndig

Hos MP Byggesagkyndig er vi uddannede bygningskonstruktører, som er eksperter i at sørge for, at der ikke er mangler i byggeprocessen. Dette kan fx være gældende ved byggesagkyndig nybyggeri og sikre, at der ikke er problemer med isolering, fundament eller lignende. 

Vi har flere års erfaring i byggeledelse, hvilket betyder at vi kan hjælpe med et bredt omfang af opgaver. Blandt vores ydelser er blandt andet byggerådgiver, boligtjek og afleveringsforretning. 

Vi er også eksperter i fugt og skimmelsvamp, hvor vi både kan tjekke om din nye eller gamle bolig har svamp, samt sikre os, at det ikke vil opstå efterfølgende under et byggeprojekt.

FAQ

Hvad koster en byggesagkyndig til nybyggeri?

Prisen på en byggesagkyndig til nybyggeri afhænger meget af omfanget af projektet. Vi opfordrer derfor altid til at kontakte os for at høre om vores priser, samt hvad vi kan tilbyde vores hjælp til.

Nej, det er ikke en nødvendighed, men der er stor chance for, at en byggesagkyndig vil kunne fange fejl, misforståelser eller andre ting i byggeprocessen. Det kan dermed være en god måde at finde fejlen på, inden det er for sent.

En byggesagkyndig er ekspert i at se alle detaljer og kan derfor fange de små fejl, som der altid vil være ved byggeprojekter. Ofte tjekker de efter fugt, fejl i byggeriet og fundamentet.

Vi har adresse på Hindegade 6, 1303 København K, men kører ud til hele Sjælland.

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri