HVORDAN FJERNER MAN SKIMMELSVAMP HURTIGT OG EFFEKTIVT?

HVORDAN FJERNER MAN SKIMMELSVAMP HURTIGT OG EFFEKTIVT?

Hvordan fjerner man skimmelsvamp bedst?

Det kan være godt at vide, hvordan man fjerner skimmelsvamp uanset om din bolig er ramt eller ej. De bedste remedier til at fjerne mindre inficerede områder er ved at rengøre med desinficerende midler. Dette kan eksempelvis være ved at bruge klorin eller Rodalon, som kan købes mange steder.
 
Er der tale om et større område, som er ramt, kan det være nødvendigt at skifte materialer eller bruge en kemisk afrensning, som udføres af professionelle.

Hvordan fjerner man skimmelsvamp uden det kommer igen?

Det kan være svært at vide, hvordan man fjerner skimmelsvamp, uden at det kommer igen. Dette kræver nemlig, at man finder årsagen til, at det kom i første omgang.
 
Er det et område, hvor der er dannet fugt fra vinduer eller døre, kan det være en løsning at sørge for, at det er bedre isoleret. Ellers vil det altid være en god idé at kontakte en professionel, som kan give deres vurdering af årsagen.

Hvordan spotter man skimmelsvamp?

Lige så vanskeligt, som det kan være at finde ud af, hvordan man fjerner skimmelsvamp, lige så svært kan det være at spotte det. Dette skyldes, at det ikke altid er muligt at se svampen på ydersiden eller man kan forveksle det med misfarvninger fra fugt eller vand.
 
Det kan derfor være en god idé at få en professionel ud til boligen, hvis man har en mistanke om, at der kunne være ramte områder. Oplever man allergisymptomer som tilstoppet eller løbende næste, kløen for øjne og næse, åndedrætsbesvær og lignende kan det skyldes skimmelsvamp.

Få hjælp hos MP Byggesagkyndig

Hos MP Byggesagkyndig er vi eksperter i at spotte fugt og skimmelsvamp, og vi kan også hjælpe med, hvordan man fjerner skimmelsvamp ved at undgå, at det kommer igen. Forebyggelse er nemlig rigtig vigtigt, da man kan fjerne skimmelsvampen, men hvis ikke man finder årsagen, vil det højst sandsynligt komme igen.
 
Står du og skal købe en ældre bolig, kan det også være en god idé at kontakte en professionel byggerådgiver hos MP Byggesagkyndig. Her vil byggerådgiveren inspicere boligen, og vurdere om der gemmer sig fugt eller ramte områder i boligen.
 
Læs også om boligtjek og syn og skøn.

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri