ERHVERVSKUNDER

Vores byggesagkyndige ved hvordan de skal syne og skønne alle ejendomstyper i Danmark

ERHVERVSKUNDER

Vi tilbyder også hjælp til erhverv og har haft mange erhvervskunder som er alt fra de private boligejers ejer/-andelsforeninger, boligselskaber, ejendomsmæglere, industri og fabriks kunder, kontor, etagebyggeri m.m.

Vi hjælper med alt fra vurdering af ny ejendom, lager, kontor, etagebyggeri, fabrik etc der skal købes til egen brug eller investeres i, hvis man har købt og afventer overtagelse af nybygget/nyrenoveret ejendom, og/eller tilsyn under byggeprojektet, eller i forvejen ejer/lejer en ejendom hvor der ønskes en gennemgang af tilstanden, skader, utætheder, oversvømmelser, kælderarealer ved skybrud, ødelagt tag og meget mere. Kan vi hjælpe med at svare på jeres spørgsmål.

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

Da man som virksomhed med hver sit erhverv ikke kan være den bedste til alt. Tilbyder vi at MP Byggesagkyndig kan hyres til at hjælpe med kvalitets gennemgange, finde de bedste eller hurtigste løsninger, for at jeres virksomhed kan udføre sit arbejde i gode og trygge bygninger.

En byggeteknisk gennemgang er vores mest eftertragtede tilsyn, som er en detaljeret gennemgang af ejendommens byggetekniske tilstand, hvor der på samme måde udføres en tilstandsrapport ved almindeligt huskøb.

Vores byggetekniske gennemgange kan udføres og leveres som direkte konsulentydelse, faste tilsyn under en specifik proces eller tidsperiode og eller enkelte gennemgange med direkte mundtlig eller skriftlig afrapportering til evt. håndværkere, entreprenører, bygherre eller køber eller udlejer.

Overtagelse af ejendom

Afleveringsforretning af en ejendom er til formål at vurdere samt afgøre om bygge- eller renovationsarbejdet er udført ordentligt og korrekt. Opdages der fejl og mangler, vil vi anbefale at I tilbageholder de omkostningerne for de fejl og mangler vil koste. I skal dog sikre jer, at kontrakten tillader det, derfor skal I læse kontrakten grundigt igennem, inden I træffer beslutninger.

Det kræver en gennemgribende planlægning, når det omhandler byggeri, nybyggeri, renovering etc..

Når byggeprojektet skal planlægges, så bør I overveje om I har lyst til at blive en del af byggeprojektet og hvor meget i vil involveres i projektet. I kan til fordel overlade byggeprojektet til en uvildig og kompetent person, hvor I trygt kan læne jer tilbage, mens der er andre kompetente, der holder opsyn på byggeprojektet. I vil opnå tryghed med en byggerådgiver under byggeprocessen, uanset om I skal renovere, lave en mindre ombygning eller om det er nybyggeri. En byggerådgiver kan trygt føre opsyn uanset hvilket byggeprojekt det omhandler.

Afleveringsforretning sikrer ingen ubehagelige overraskelser

Vi er klar til at hjælpe jer med en byggeteknisk gennemgang og føre dig trygt igennem som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri