ERHVERVSKUNDER

Vores byggesagkyndige ved, hvordan de skal syne og skønne alle ejendomstyper i Danmark.

ERHVERVSKUNDER

Vi tilbyder blandt andet ydelser til erhverv, og vi har haft mange erhvervskunder, som strækker sig i alt fra private boligejers ejer- og andelsforeninger, boligselskaber, ejendomsmæglere, industri til fabriks kunder, kontorer, etagebyggeri m.m.

Vi hjælper både med vurdering af nye ejendomme, lager, kontor, etagebyggeri, fabrik, som I skal købe til eget brug eller som investering.

Hertil hjælper vi med vurderingen, hvis man har købt og afventer overtagelse af en nybygget eller nyrenoveret ejendom, og/eller tilsyn under hele byggeprojektet.

Det kan også være, at I i forvejen ejer eller lejer en ejendom, hvor der ønskes en gennemgang af tilstanden, skader, utætheder, oversvømmelser, kælderarealer ved skybrud, ødelagt tag eller meget andet.

Vi glæder os til at hjælpe med svar på jeres spørgsmål.

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

Da man som virksomhed, ikke kan være bedst til alt, kan vi hjælpe med af aflaste. Hos MP Byggesagkyndig tilbyder vi at hjælpe med kvalitets gennemgange, finde de bedste eller hurtigste løsninger, for at jeres virksomhed kan udføre jeres arbejde i gode og trygge bygninger.

En byggeteknisk gennemgang er vores mest eftertragtede tilsyn, hvilket indebærer en detaljeret gennemgang af ejendommens byggetekniske tilstand, hvor der på samme måde udføres en tilstandsrapport ved almindeligt huskøb.

Vores byggetekniske gennemgange kan udføres og leveres som direkte konsulentydelse, faste tilsyn under en specifik proces eller tidsperiode og enkelte gennemgange med direkte mundtlig eller skriftlig afrapportering til evt. håndværkere, entreprenører, bygherre, køber eller udlejer.

Overtagelse af ejendom

Afleveringsforretning af en ejendom har til formål at vurdere samt afgøre om bygge- eller renovationsarbejdet er udført ordentligt og korrekt.

Opdages der fejl og mangler, vil vi anbefale, at I tilbageholder omkostningerne på jeres fejl og mangler. I skal dog sikre jer, at kontrakten tillader det, hvorfor vi anbefaler at læse kontrakten grundigt igennem, inden I træffer beslutninger.

Det kræver en gennemgribende planlægning, når det omhandler byggeri, nybyggeri, renovering osv.

Når byggeprojektet skal planlægges, bør I overveje, om I har lyst til at blive en del af byggeprojektet, og hvor meget I vil involveres i projektet. I kan til fordel overlade byggeprojektet til en uvildig og kompetent person, hvor I trygt kan læne jer tilbage, mens der er andre kompetente, der holder opsyn på byggeprojektet.

I vil opnå tryghed med en byggerådgiver under byggeprocessen, uanset om I skal renovere, lave en mindre ombygning eller om det er nybyggeri. En byggerådgiver kan trygt føre opsyn, uanset hvilket byggeprojekt det omhandler.

Afleveringsforretning sikrer ingen ubehagelige overraskelser

Vi er klar til at hjælpe jer med en byggeteknisk gennemgang og føre dig trygt igennem som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri