LÆS MERE OM HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG

VI ER DIN UVILDIGE BYGGESAGKYNDIG RÅDGIVER

Skal du overtage en ældre ejendom, bygge nyt hus, gennemgå tilstandsrapport, eller foretage en stor om- og tilbygning?

VI ER DIN UVILDIGE OG FAGLIGE BYGGESAGKYNDIG

Hos MP Byggesagkyndig tilbydes der en professionel byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for at de rigtige beslutninger bliver truffet uanset om det er i forbindelse med byggetilsynet, forhold omkring fugt og skimmelsvamp eller beslutninger omkring byggestyring.

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra det princip at rådgivning altid bliver vurderet, og givet ud fra den pågældende individuelle sag. Derfor får bygherren/kunden den bedst mulige rådgivning, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter.

EN BYGGESAGKYNDIG DER VÆGTER KVALITET

Vores ønske er at bringe kvalitet over byggeriets helhed. At sørge for fuld forståelighed og overblik over din bolig/ejendom. Derfor vil du også opleve, at vores fremgangsmåde er gennemsigtig og overbliksgivende.

 

Boligtjek udfoert af certificerede byggesagkyndige

VI HAR DE BEDSTE BYGGESAGKYNDIG PRISER

Vi har byggesagkyndige der er uddannede bygningskonstruktører med håndværksmæssige baggrund og eller speciale område såsom fugt og skimmel i konstruktioner og materialer under og efter byggeprocessen. Vi har derudover også flere års erfaring med byggestyring og byggeledelse. Den erfaring kan netop hjælpe dig, som skal forholde sig til beslutninger vedrørende et byggeprojekt.

 

ALLE SKAL HAVE RÅD TIL BYGGERÅDGIVNING OG EN FAGLIG BYGGESAGKYNDIG

Vi mener, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt.

Det er vigtigt for os, at levere en ydelse der giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning, hvad end dette er i forbindelse med køb af boligrenoveringen af en ejendom eller et boligtjek

Indhent og få et gratis tilbud. I vil modtage svar indenfor 24 timer.

Professionel koeberraadgivning fra vores ekspertteam

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

God og nem kommunikation gennem hele processen, grundig gennemgang af vores byggeproces. Vi har været superglade for samarbejdet.
– Susi

Vi bruger MP Byggesagkyndig på vores byggeri. Super kompetent, god og hurtig kommunikation og meget udførlig rapporter efter tilsyn. Samtidig er de gode til at føre god og konstruktiv dialog med byggeleder, som sikre et godt og gnidningsfrit samarbejde.
De får vores varmeste anbefalinger!
– Jannick

Vi bruger MP Byggesagkyndig på vores byggeri. Super kompetent, god og hurtig kommunikation og meget udførlig rapporter efter tilsyn. Samtidig er de gode til at føre god og konstruktiv dialog med byggeleder, som sikre et godt og gnidningsfrit samarbejde.
De får vores varmeste anbefalinger!

Det var en utrolig positiv oplevelse at have dig med ude og kigge på lejligheden på Backersvej. Jeg følte mig virkelig i sikre hænder, du var grundig og du gav dig god tid – også til efterfølgende at samle op på tingene og vende situationen. Det er en kæmpe stor beslutning, som man står overfor og så er det rart at få en ærlig og saglig byggeteknisk rådgivning.

Det var i høj grad medvirkende til, at jeg endte med at købe lejligheden. Så det har været den bedste investering at ringe til dig 🙂   


Christina Møller

Erfaren byggesagkyndig udfoerer omhyggeligt byggetilsyn

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri