BYGGERÅDGIVNING AF BYGGESAGKYNDIG

Hos MP Byggesagkyndighjælper vi husejer trygt igennem deres boligudfordringer i forbindelse med et boligtjek, gennemgang af tilstandsrapport, rådgivning ved renovering/nybyg, eller ved opstået fugt/ skimmelsvamp.

Få byggerådgivning af en professionel byggesagkyndig

Dine behov for rådgivning afhænger typisk af den kontrakttype du har og de rammer for dit projekt som også findes. Vælger du for eksempel et artiekttegnet hus, kan en byggerådgiver fra MPbygge forbedre overdragelsen af arkitekens linjer og tanker til det byggefirma, der skal bygge huset.

Et bolig projekt og eller byggeprojekt er en kompliceret proccese, men vores byggerådgivere gør det så nemt for dig som muligt. Det hjælper med at finde netop hvor hullerne i dit projekt kan opstå. Byggerådgiveren kender de forskellige udfordringer, så du kan stole på at din byggerådgiver hjælper hele vejen igennem når du skal vælge rammerne for dit byggeri.

En byggerådgiver fra MPbygge hjælper med at definere alt som du skal have styr på, inden du indhenter tilbud fra byggefirmaer. Byggerådgiveren kan også hjælpe med at vurdere kvaliteten af ​​de tilbud, du får fra byggefirmaer.

Skimmelbehandling: Effektive løsninger mod skimmelsvamp

Hvilke områder er områder byggerådgiveren er ekspert i?

Projektspecifikationer

Det er her byggerådgiveren oftest kan redde dig mest. Byggerådgiveren kan sikre, at der bliver taget stilling til alle materialer og løsninger, og byggerådgiveren kan lave en detaljeret plan, som håndværkerne følger fra start til slut i dit byggeri.

Optimering af byggeri

Byggerådgiverens erfaring giver mulighed for at finde de steder hvor der kan spares eller gøres noget alternativt for gøre projektet billigere uden at kvaliteten af byggeriet går på kompromis.

Det kan for eksempel være ved at foreslå andre byggematerialer, den bedst mulighed for at øge antallet af kvadratmeter eller vejledning til, hvordan man kan lade noget af huset stå som råhus, og bygge det færdigt, når man har råd til det.

Økonomi

En byggerådgiver fra MPbyggesagkyndig udarbejder aftaler med udgangspunkt i forbrugerregler. Byggerådgiveren har det økonomiske overblik, og sørger blandt andet for, at der er indbyggede reserver i aftalerne med bank og byggefirmaet. Byggerådgiveren sørger også for at tilbageholde penge i projektet, indtil fejl og mangler er rettet.

Tilsyn

Byggerådgiveren kan under byggeriet følge dem der bygger på projektet og være i kontakt med håndværkerne. Byggerådgiveren kan også holde øje med, om huset bygges efter arkitektens specifikationer, sådan så at alt går efter plan.

Ejendomsrevision: Systematisk gennemgang for ejendomme

Kan en byggesagkyndig have mange roller?

Vores byggesagkyndige kan have mange forskellige hatte på og kan rådgive i mange forskellige ting. Om det er at dialogen med håndværkerne eller opfølgning på byggeriet fra start til slut. Vores byggesagkyndige giver jer som kunde, indblik i alt de kan hjælpe dig med. 

Det er altid vigtigt at en byggesagkyndig er uvildig. Det betyder, at han ikke har nogen personlige eller økonomiske interesse i dit byggeprojekt eller hus og det samme gælder for det andet parti i processen. Den byggesagkyndige skal være neutral igennem hele processen, og hos MPbyggesagkyndig sikre vi at alle får den bedste oplevelse når de vælger en byggesagkyndig fra os.

En byggesagkyndig kan have mange faglige baggrunde og ekspertiseområder, men hos MPbyggesagkyndig er vores byggesagkyndige ofte uddannet som:

  • Konstruktionsdesigner
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Bygge ekspert
1-5 aars gennemgang: Langsigtet beskyttelse af din investering

Hvad er prisenpå en byggesagkyndig som byggerådgiver?

Prisen på en byggerådgiver varierer baseret på nogen forskellige faktorer. En byggerådgiver kan gøre sig i forskellige ting når det kommer til dit byggeprojekt eller nybyggeri.

For eksempel kan en byggerådgiver fra MPbyggesagkyndig hjælpe dig med

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Byggestryring ved din byggeprojekt

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning i forhold til eventuel renovering af ejendommen inden salg

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme

Derudover tilbyder vores byggerådgiver også følgende:

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Køberrådgivning i hele København og på Sjælland

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Skimmelsvamp – Herunder tjek og rådgivning i forhold til udbring af skimmelsvamp i alle typer boliger

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Syn og skøn med lokal skønsmand

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri
Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand